Bedre enn best

Vi på Huseby aktivitetsskole satser på mat

Vi har gleden av å presentere kokken vår Alexis.

Etter mange år som kokk har Alexis lang erfaring fra mange forskjellige kjøkken. Han har jobbet på kjøkken i både innland og utland, og erfaring fra flere barnehager i Oslo.

Her på Huseby aktivitetsskole satser vi mye på mat, og ikke mange andre aktivitetskoler kan sammenligne seg med oss på dette! Vi har den senere tid opplevd stor suksess med rettene som blir servert her på Huseby Aks. Maten vi serverer er et enkelt lite varmt måltid, med mulighet for flere serveringer. Det fokuseres på sunn variert kost. Og det er vegetar alternativ hver dag.

Vi har som mål at alle barn på Huseby aks åpner øynene for nye smaker, og en nysgjerrighet for det ukjente. Der noen velger «jeg liker ikke», uten å ha smakt på maten, håper vi etterhvert vil kunne velge å smake seg frem til hva de liker og ikke. Viste dere at barn må smake en smak mellom 7 og 18 ganger før de vet om de liker den eller ikke?

Vi servere «vanlig mat» med en sunn vri. Fullkorn ris og og søtpotet er noe alle kan lære seg å bli glad i. Ingen barn tvinges til å spise maten vi serverer. Men vi oppfordrer alle til å smake. Så snakk gjerne der hjemme og spør om hva vi spiser og om de likte det.