Hils på Charlotte – den nye baselederen vår!

Vi i Barneklubben er veldig glad for å få inn et nytt tilskudd til ledergruppen vår – nemlig Charlotte Ane Kjær Aunaas. Hun er 29 år gammel fra Ullern i Oslo og skal jobbe som baseleder for 4. klasse og Femteklubben.

Hun har over 8 års erfaring fra Aktivitetsskoler rundt om i Oslo og har masse kunnskap og gode ideer å dele med oss på Huseby AKS.

Charlotte har utdannelse i psykologi og personal/kompetanseledelse, pluss at hun liker å undervise i følelse og hjernen til barn og undom.

Til høsten står Charlotte klar for å skape gode minner og opplevelser for både elever i 4. og 5. klasse på AKS. Hun ønsker å gjennomføre spennende turer, aktiviteter og prosjekter på basene sammen med barna og de andre ansatte. Hun har tidligere satt opp dansemusikaler, så kanskje vi også er så heldig å få være med på noe sånt!? Det hadde vært gøy!!

Vi gleder oss masse til å bli bedre kjent med henne. Det håper vi dere også gjør.

Vi sees til høsten, folkens!