Fotballcup, vår og 17.mai


Nå suser det pollen i lufta og varmegradene vingler sakte men sikkert oppover.                         Med en avrundet fotballcup og 17. mai-feiring i morgen er det ingen tvil – våren er her!

De 2 siste ukene har det stort sett vært cupen i fokus på AKS. I forrige uke var vi ikke så heldig med været, men det stoppet ikke noen av de tapre spillerne våre til å kjempe om pallplassen. Denne uken har det vært semifinaler og finaler. Vi fikk en (bokstavelig talt) strålende avslutning i går, onsdag. Skrubbsår, tårer, latter og jubel er noen ord vi kan bruke for å oppsummere gårsdagen. Det var også utrolig gøy å se alle de engasjerte, fremmøtte foreldrene som heiet på sidelinjen. Det ble topp stemning og avslutning på årets cup!

Til mandag vil det være utdeling av pokaler til 1.plassene og en liten overraskelse til alle sammen.

Vi ønsker dere alle sammen en fantastisk feiring i morgen. Kos dere, spis så mange is dere vil og nyt solen!

3 x Hipp Hurra for Norge!! 🙂