Hils på Morten – kokken vår

Hei, jeg heter Morten Bækken aka. Morten-kokk, og er nå så heldig å få lage mat til barna på Huseby AKS på det nye kjøkkenet. Jeg kommer fra restaurantbransjen og har primært jobbet i Oslo, men min siste arbeidsplass før Barneklubben var for Den Amerikanske Ambassade.

Det at mat gror på egne premisser er noe jeg er stor fan av og akkurat derfor har jeg et stort fokus på økologisk mat når jeg lager den. For å få best mulig utnyttelse av årstidene våre, liker jeg også å følge sesongene og alt det bærer med seg.
Min store lidenskap er gode rådvarer og jeg tror utelukkende at god, sunn og ærlig matlaging kommer av akkurat dette – gode rådvarer.

Målet mitt er at barna på AKS skal få et superbra tilbud om variert og sunne måltider. Jeg har også lyst til å utfordre dem med nye, ukjente smaker men også de kjente og kjære rettene de aller fleste har et forhold til.

Jeg håper det faller i smak.