Oppdatering på kjøkkenprosjektet

Nå skjer det spennende og etterlengtede ting i kjelleren her på skolen. De som har vært innom skolen på formiddagen i begynnelsen av forrige uke kunne kanskje høre noen forferdelige lyder som vi vanligvis ikke hører (heldigvis). Denne støyen var rett og slett lyden av gode nyheter!

BYGGINGEN AV VÅRT NYE KJØKKEN HAR OFFISIELT STARTET!!!

Lyden var av betong som ble kuttet, så rørene til det nye storkjøkkenet Barneklubben bygger kan bli satt inn.

Vi kommer til å legge ut oppdateringer med jevne og ujevne mellomrom, slik at dere kan se hvordan progresjonen er.

Vi gleder oss kjempemasse til vi kan tilby varm, næringsrik og god mat til alle barna på AKS. Dette har vært en drøm for oss lenge, da vi lenge har ønsket å kunne tilby bedre mat på AKS. Og etter nitidig og gjentatt gransking av budsjett, søknader hit og dit, undersøkelser og sammenligning av tilbud, så skjer det endelig!

Vi håper alt går som planlagt, og at vi allerede mot slutten av oktober kan «klippe snoren» inn til kjøkkenet.

Vi takker for at dere er tålmodig og har med matpakke disse ukene frem til ferdigstilling, slik at våre ansatte kan brukes til å være til stede for barna, hjelpe dem med det de trenger hjelp til, og skape gode rammer rundt spisetiden.

Ekstra glade for at prosjektet er i gang ble vi når vi så programmet «Forbrukerinspektørene» på NRK , som omhandlet usunn SFO-mat, og vi vet at om ikke lenge så blir det veldig bra her.