Informasjon til alle trinn nå i oppstarten

Hei alle sammen!

Vi håper alle har nytt ferien til fulle, og er nå klare til å etterhvert starte opp hos oss igjen. Med nye starter så er det gjerne litt informasjon som vi ikke har rukket å oppdatere her på siden, rett telefonnummer til rett base er for eksempel en slik ting (dette gjelder 1. og 2. trinn). Derfor kommer en liten liste her med ting som er verdt å få med seg, som vi skal få oppdatert ved første anledning:

Telefonnumre:
Numrene til 1. trinn er:
99 70 48 95 (1A + 1C)
90 02 39 56 (1B + 1D)

Numrene til 2. trinn er:
48 29 79 56 (2A + 2C)
99 70 49 83 (2B + 2D)

Numrene til 3. trinn/det hvite huset er:
22 70 32 81 (fasttelefon)
97 14 47 25
90 36 85 43

Nummeret til 4. trinn:
97 00 98 82

Minner om at vi ikke har matserviering i august, husk derfor å ha med nok mat til to måltider! Samt drikkeflaske.

Om baseledere i 1. trinn:
Videre er det for 1. trinnsforeldrene verdt å få med seg at det har blitt endring i baselederne. Kjersti som skulle ha halve 1 trinn har begynt i ny jobb (se forrige innlegg). Derfor er det Beate som vil fungere som baseleder for hele trinnet. Foreldre som ønsker å booke samtaler kan da booke hos Beate. Dersom det fylles opp eller det ikke er tidspunkter som passer, så kan dere booke hos Justyna, som stepper inn som ekstra samtaleperson nå som det er mest press. Er det spørmål er det bare å sende en mail til beate.barneklubben@gmail.com

Turplaner for sommer-AKS:
Dette sender hver enkelt baseleder ut til sine baser, og/eller henger oppslag ved sine lokaler. Husk derfor å sende deres nye baseledere en mail, slik at dere havner på maillisten til rett trinn. (2. klassingene har samme baseledere og trenger ikke gjøre noe. De som begynner i 3. sender til karim.barneklubben@gmail.com, de som begynner i 4. og 5. sender til johan.barneklubben@gmail.com)
1. trinn vil ikke dra på turer nå i august, med unntak av fredag 17. august. Da drar vi til fotballbingen i Mærradalen.