Barneklubbens sommer-OL for 1. og 2. trinn

I år som alle andre år arrangerer vi Barneklubbens sommer OL fra 4. juni til 18 juni.

Øvelsene blir holdt slik som under fotballcupen mellom 14.30 – 16.00. Påmeldingene er tatt på basen, og vi har forsøkt å få alle med på noe.  Det er slik at barna kun får være med på et fåtalls øvelser, så om ditt barn er med er det kanskje andre som ikke har fått den øvelsen. Derfor er det fint om du ikke henter barnet ditt akkurat den dagen barnet ditt er med på en øvelse.

Øvelsene er som følger:

Lengdehopp (4.juni)
Spydkast (5.juni)
100.meter (6.juni)
Kulestøt (7.juni)
Maraton (8.juni)
Høydehopp (11.juni)
Stafetten (15.juni)
Finalerundene vil bli fra 13.juni til 18.juni.

Vi jobber for at dette skal være en arena for mestring og at barna opplever at de vinner over seg selv. I og med at vi har såpass mange forskjellige øvelser håper vi at barna finner en øvelse de kan føle trygghet og mestring i.
Som dere ser over er dagene fra 4.juni til 12.juni innledende runder. Da kvalifiserer man seg til finaleuken som er fra 13.juni til 18.juni. Vi konkurrerer jente mot jente og gutt mot gutt, men vi deler ikke mellom trinnene. Vi håper at dette vil bli fine dager. Kom gjerne og se på og gi noen muntre tilrop til barnet ditt. Det er alltid stas med publikum.

Spørsmål kan rettes til baselederen din. Dette ser vi frem til!

Vennlig hilsen Baselederne og alle OL hjelperne på 1 og 2 trinn