Hyttetur for 4. og 5. trinn

4 Mai marsjerte 16 barn fra 5.klubben i en halv meter med snø i ca. 2 timer. Vi nådde frem til hytta og var noe sliten. Denne turen var tung og krevende (… kanskje spesielt for oss voksne..?).

18.mai gikk 22 barn fra 4.trinn samme turen på ca. 1.time gjennom en tørr og snøfri løype frem til hytta. Vi smilte hele veien.

Turen går gjennom et kupert skogslende før vi kommer til en superfin og stor hytte, nemlig Nydalshytta. Vi har som mål å utfordre barna våre med konstruktive utfordringer. En av våre beste utfordringer er «Hyttetur til Nydalshytta». Her er det rom får å kjenne at en er blitt «stor». En natt i skogen, borte fra foreldre og søsken, er noe ikke alle har vært med på før, og det er lov å føle seg litt stolt etterpå.

Hytta ligger langs en av de eldste handelsveiene inn mot Oslo og er omringet av nydelig natur som gir flotte lekemuligheter. Tiden på hytta ble brukt til mye lek, som for eksempel boksen går, utforsking av omgivelser og kortleker (som inneholdt både matteoppgaver og løping). Inne moret vi oss med adjektivhistorier og quiz. Matlaging var også noe som barna synes var gøy å være med på. Det ble en flott dag for begge grupper, hvor tiden går så alt for raskt. Og vips var det tid for å vende nesen hjemover.

Vi ønsker å takke alle som var med i år. Dere er en herlig gjeng!

(klikk på bildene for å se dem større)