Fotballcupen 2018

Det er vår i lufta og vår er ensbetydende med en ting på Aktivitetsskolen.
Tradisjonen tro kommer fotballcupen.
Lagene er snart påmeldt. Et jentelag og et guttelag fra hver klasse fra 1. og 2.  trinn. Heiarop og plakater lages. Her skal det være en plass for alle. Alle kan og skal føle at de er en del av fotballcupen og fellesskapet.

OM CUPEN
Alle kampene spilles på skolens fotballbane mellom 14.30 og 16.00. Vi har 2 flinke dommere fra 1.trinn som skal dømme 2.trinn sine kamper og 2 flinke dommere fra 2.trinn som skal dømme 1.trinn. Disse dømmer etter 7. fotballregler i tillegg har vi lagt til et par regler, som gjelder for vår cup for å gjøre spillet lettere å forstå for de som er uerfarne.

Det er fint om barna ha på seg gode sko altså joggesko eller fotballsko når de skal spille kamp. Unngå sandaler med åpen tå f.eks. Det er også fint om de har klær som er greie og løpe i. Strutteskjørt er helt ok. De som har og vil kan bruke leggskinn, men dette er absolutt ikke noe man trenger. Vi bruker Barneklubbens t-skjorter som drakter, så alle blir like.

Alle lag har en lagleder som jobber på basen og kjenner barna. Det er alltid hyggelig om noen foreldre har lyst til å være med å heie frem laget til barnet sitt.

Kampoversikten vil ligge på nettsidene. Alle resultater vil bli lagt ut på nettsiden vår og på Facebook.

BILDER
Det kan bli tatt bilder under cupen. Da er det vanskelig å få alle bakfra, da barna er i aktivitet på banen. Noen barn vil synes mer andre mindre. Vi ønsker å få bruke noen av disse bildene på nettsidene og noen få på Facebook-sidene. Vi ber derfor om at de som ønsker at barnet ikke skal være synlig på bildet gir baseleder en beskjed om dette så vi kan være ekstra varsomme med bilder det/de barna er på.

Spørsmål kan rettes til baselederen din eller kjersti.barneklubben@gmail.com

Vi håper på en trivelig cup.
Kjersti og dommerne